Historie

Det hele ble startet opp av Carl Ole Foss , som fortsatt jobber i bedriften og er 100% eier. Det begynte i det små som et enkeltmannsforetak på gårdsverksted i Øvre Svatsum, hvor grunnlaget for det som senere skulle vise seg å bli en artig reise, ble skapt.

Eier flyttet til Åsmarka, der det ble bygd verksted i 2007, og første ansettelse ble gjort i 2014. Her kom stempelet for at FMV er en problemløsende bedrift. Tjenestene ble etter hvert både Engineerings arbeid, CNC Maskinering, Sveising, rep og Vedlikehold, og mye maskinbygging av forskjellig sort.

Bedriften har hatt stor vekst, og med bakgrunn i det ble det bygget nytt verksted på Rudshøgda i 2020. Bedriften har i dag 17 ansatte og omsetter for 25millioner i 2021. Det vi produserer og utvikler selges i store trekk ut til andre produksjonsbedrifter og næringsmiddelindustri i hele landet.

Vi har skapt konkurransekrefter, for å tenke litt smartere en våre konkurrenter og stiller i dag sterkt, i konkurransen spesielt innenfor CNC-Maskinering når vi sammenlignes med resten av verden. Vi jager HVER ENESTE DAG etter å lære noe nytt, utvikle oss og ligge foran.

Hos oss lager vi det du trenger. Til riktig pris , riktig kvalitet og riktig tid.