Mekaniker / Sveiser


Mekaniker / Sveiser

Vi søker engasjerte mekanikere og sveisere til vårt team!

Vi er en moderne og innovativ bedrift som produserer spesialprodukter og tilbyr tjenester innen sveis, mekanikk, maskinering og engineering. Som mekaniker/sveiser hos oss vil du få muligheten til å jobbe med spennende maskiner og prosjekter. Har du erfaring med relevant arbeid er du interessant for oss, om du har fagbrev eller ikke.

Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende arbeidsmiljø og er opptatt av å ta imot nye medarbeidere med åpne armer og sørge for at de raskt blir en del av laget. Vi er en engasjert gjeng som jobber tett sammen for å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Nå ser vi etter deg som liker å skru eller sveise og ønsker å lære mer. Hos oss vil du jobbe i en uformell atmosfære med stort aldersmangfold og trivelig arbeidsmiljø. Her vil du få ansvar for å montere, sveise og reparere ulike deler, konstruksjoner og maskiner. Vi har mest små serier og en-stykks-produksjon i tillegg til montasje- og reparasjonsarbeid i ulike industrier, så du får en svært variert hverdag.

I vårt verksted vil du oppleve en spennende og stimulerende arbeidsplass hvor kunnskap og kultur for læring står sentralt. Her er tre eksempler på hvordan dette gjenspeiles i arbeidsmiljøet:

Opplæring og mentorordninger:

Vi legger stor vekt på å tilby grundig opplæring og gode mentorordninger for våre nye medarbeidere. Du vil bli introdusert til maskiner og arbeidsprosesser av erfarne kolleger som vil veilede deg på veien. Dette bidrar til en trygg og støttende læringsatmosfære som gjør det enklere å ta fatt på nye utfordringer. Vi ønsker også å lære av din kunnskap og vil tilpasse opplæringsperioden etter behov.

Utfordrende prosjekter:

Vi tar på oss varierte og utfordrende prosjekter som krever kreativitet og problemløsningsevner. Dette betyr at du vil få jobbe med ulike bransjer og unike produkter, og gir deg muligheten til å utvikle deg som fagperson og se resultater av ditt arbeid.

Kompetanseutvikling og deling av kunnskap:

Vi har kultur for å oppsøke ny kunnskap og dele erfaringer innad i organisasjonen. Slik skaper vi et miljø der du får innsikt i andres prosjekter og løsninger og samtidig bidra med dine erfaringer. Denne kunnskapsdelingen fremmer kontinuerlig læring og gir deg muligheten til å utvikle deg sammen med dine kolleger.

Vi har som mål å være Innlandets foretrukne leverandør innen mekanikk – til det trenger vi deg på laget!

Ta kontakt med oss, vi ser frem til å høre fra deg!

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dan Cato Olsen, Tlf. 48 51 71 17 eller send epost til post@fossmv.no.