Produksjonsmedarbeider - Gummiprodukter Heltid / Deltid

Vil du være med i oppstarten av en helt ny avdeling i Foss Mekaniske Verksted A/S?

Vi er en moderne og innovativ bedrift som produserer spesialprodukter og tilbyr tjenester innen maskinering, engineering, sveising og mekanikk.

Vi har kjøpt opp produksjonsrettighetene og innmat fra Gummi-industri A/S i Røyken. Den populære Drammensslodden og Drammensmatta blir videreført i sin helhet og produksjonen flyttes opp i egene lokaler på Rudshøgda.

Ønsker du å være med på produksjonen av sterke merkevarer innenfor spregningsmatter og veislodder, samt å være med å skape helt nye type produkter innenfor samme segment?

Vi er på jakt etter produksjonsmedarbeidere som er glad i skikkelig fysisk arbeid. Vi får med oss to stk fra dagens fabrikk i Røyken, men må spe på med 3-4 ansatte til. Denne type arbeid krever utholdenhet og fysisk styrke , sammen med en god porsjon teknikk som kommer etter hvert. Vi ser etter medarbeidere som trives med å jobbe i høyt tempo og som trigges av å skape og produsere.

Vi ønsker å tilby 100% faste stillinger, men kan også være åpne for deltidsstillinger om det er ønskelig med biarbeid på kveldstid osv.

Produksjonen foregår på den måten at vi stanser hull i brukte lastebildekk med en spesialutviklet stansemaskin. Videre sys dekkbanene sammen med stålwire, denne jobben gjøres for hånd.

Konseptet med å produsere produkter med brukte lastebildekk gjør at dekkene som har en levetid på ca 2år, forlenges med ca 10-15år, før produktene til slutt tas i retur for gjenvinning.

Har du spørsmål rundt produksjonen eller stillingen?

Ta kontakt med Daglig Leder Dan Cato Olsen Tlf: 48 51 71 17 dan@fossmv.no

Søknadsfrist snarest. Oppstart etter nærmere avtale.

Vi skal ha produksjonen oppe å gå f.o.m 1.november.

Send inn søknad med cv i dag.